Notícies

Es celebra la tercera reunió del projecte WINTEX

16/11/2020

Els dies 11 i 12 de novembre va tenir lloc la tercera reunió de projecte WINTEX, en format virtual. El projecte està liderat per la Universitat Politècnica de Catalunya, i l’AEI Tèxtils n’és soci.

L’objectiu de WINTEX és establir col·laboracions entre les diferents organitzacions europees i les presents a Tunísia, creant una xarxa de col·laboració que beneficiï la indústria tèxtil dels països representats en el consorci del projecte.

Durant la reunió, els socis van revisar l’estat general del projecte, la planificació per al següent semestre i les diferents opcions de mitigació per poder avançar malgrat l’actual situació ocasionada per la COVID-19. Els temes clau revisats van ser l’informe nacional del sector tèxtil a Tunísia, que aviat es publicarà a la pàgina web del projecte i les bones pràctiques seleccionades des d’Europa.

El segon aspecte clau de la reunió va ser la revisió dels equips i infraestructures potencials que els socis tunisians adquiriran en la propera etapa del projecte i el procés de licitació que es llançarà l’any vinent.

Es van presentar també altres aspectes del projecte, com l’actualització de la pàgina web i el llançament del primer butlletí semestral del projecte.

La següent reunió de seguiment de WINTEX està prevista per a la propera primavera.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest