Notícies

Ens reunim a Atenes amb el consorci CLEANTEX, un projecte per fomentar l’eco-disseny en el sector dels materials tèxtils avançats

02/07/2021

El 28 de juny es va celebrar a Atenes la segona reunió transnacional del projecte cofinançat pel programa Erasmus+  CLEANTEX – Clean and Innovative Textiles Strategy for Circular Economy.

L’AEI Tèxtils participa en el projecte com a soci per dotar a la indústria catalana dels materials tèxtils avançats de recursos innovadors en l’àmbit de l’economia circular i l’eco-disseny.

La reunió es va centrar en la revisió de les principals activitats del projecte. La primera, és el disseny d’un programa de formació obert i virtual que produirà continguts educatius sobre eco-disseny i implementació de l’economia circular per estudiants i empreses. El consorci està treballant  en definir el contingut, l’estructura i l’avaluació dels materials educatius.

La resta d’activitats que contempla el projecte són el desenvolupament d’una formació en tèxtils sostenibles, un llibre digital d’avaluació del cicle de vida i eco-disseny, i un curs de formació d’estiu.

El projecte està alineat amb l’estratègia de l’AEI Tèxtils, proporcionant eines i coneixements als socis per fomentar la transició verda.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

El 29 de gener, el clúster va rebre la visita d’una monitora d’IDOM-ELMENEEIG.

Reunió del projecte ADDTEX

Reunió del projecte ADDTEX

L’equip del clúster es va desplaçar a Atenes, els dies 29 a 31 de gener, per participar a la reunió del projecte ADDTEX.

Reunió del projecte HACKTEX

Reunió del projecte HACKTEX

Els dies 7 i 8 de febrer, el clúster va participar a una reunió de seguiment del projecte HACKTEX.

Pin It on Pinterest