Notícies

Ens reunim a Atenes amb el consorci CLEANTEX, un projecte per fomentar l’eco-disseny en el sector dels materials tèxtils avançats

02/07/2021

El 28 de juny es va celebrar a Atenes la segona reunió transnacional del projecte cofinançat pel programa Erasmus+  CLEANTEX – Clean and Innovative Textiles Strategy for Circular Economy.

L’AEI Tèxtils participa en el projecte com a soci per dotar a la indústria catalana dels materials tèxtils avançats de recursos innovadors en l’àmbit de l’economia circular i l’eco-disseny.

La reunió es va centrar en la revisió de les principals activitats del projecte. La primera, és el disseny d’un programa de formació obert i virtual que produirà continguts educatius sobre eco-disseny i implementació de l’economia circular per estudiants i empreses. El consorci està treballant  en definir el contingut, l’estructura i l’avaluació dels materials educatius.

La resta d’activitats que contempla el projecte són el desenvolupament d’una formació en tèxtils sostenibles, un llibre digital d’avaluació del cicle de vida i eco-disseny, i un curs de formació d’estiu.

El projecte està alineat amb l’estratègia de l’AEI Tèxtils, proporcionant eines i coneixements als socis per fomentar la transició verda.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Pin It on Pinterest