Notícies

El soci Technitiger explica el seu cas d’ecodisseny i economia circular a la jornada “L’ecodisseny aplicat a la indústria”

20/11/2020

El membre del clúster Technitiger, va participar, el 19 de novembre, a la jornada virtual “L’ecodisseny aplicat a la indústria. Concepte, oportunitats i noves tendències”.

La jornada va estar organitzada pel Consell Comarcal del Bages, l’Ajuntament de Manresa, Bufalvent.cat i Simbiosi.

Technitiger fabrica teixits destinats principalment a la protecció de persones enfront a riscos tèrmics. L’Anna Rovira, responsable de projectes de sostenibilitat de l’empresa, va fer-hi la presentació: “Ecodisseny i economia circular en roba tècnica de protecció”, exposant com a cas pràctic el projecte que l’empresa està duent a terme en el marc del programa de finançament Foment de l’Economia Circular de l’Agència de Residus de Catalunya.

El projecte té com a objectiu tancar el cercle, de manera que les peces fabricades amb els seus teixits, tornin a l’empresa després de la seva vida útil per a reintroduir aquest residu de nou a la cadena productiva; a la vegada que redissenyar les peces actuals per a millorar-ne la seva reciclabilitat, allargar-ne la vida útil i reduir al màxim la generació de residus derivats.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest