Notícies

El soci Hilaturas Arnau participa a la 3a jornada “Indústria tèxtil i sostenibilitat”

20/11/2020

El membre del clúster Hilaturas Arnau, va participar, el 20 de novembre, a la 3a jornada “Indústria tèxtil i sostenibilitat” que es va celebrar en format virtual.

Aquesta jornada la organitza anualment l’INTEXTER – Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial de Terrassa, també membre del clúster.

Hilaturas Arnau va exposar els diferents tipus de fils reciclats que produeix, provinents de diverses matèries com per exemple, modacrílica, PBI, meta-aramida, etc; així com la gamma de fils 100% vegans, 100% sostenibles, 100% compostables, obtinguts barrejant fibres reciclades amb nous materials naturals com blat de moro, cànem, bambú, kapok, rami, te, menta, rosa, àloe vera, etc.

Finalment, l’empresa va mencionar, entre altres, dos dels projectes que té en marxa, en els quals compta amb el suport de l’AEI Tèxtils: Fabricació de fils biodegrafables mitjançant la mescla de materials respectuosos amb el medi ambient, cofinançat per l’Agència de Residus de Catalunya i Circular Technical Textiles, cofinançat pel programa europeu INNOWWIDE.

Hilaturas Arnau, també va participar a la taula rodona que va tenir lloc en el marc de la jornada: Impacte de la pandèmia COVID-19 en les polítiques sostenibilistes del sector tèxtil.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest