Notícies

El soci Hilaturas Arnau participa a la 3a jornada “Indústria tèxtil i sostenibilitat”

20/11/2020

El membre del clúster Hilaturas Arnau, va participar, el 20 de novembre, a la 3a jornada “Indústria tèxtil i sostenibilitat” que es va celebrar en format virtual.

Aquesta jornada la organitza anualment l’INTEXTER – Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial de Terrassa, també membre del clúster.

Hilaturas Arnau va exposar els diferents tipus de fils reciclats que produeix, provinents de diverses matèries com per exemple, modacrílica, PBI, meta-aramida, etc; així com la gamma de fils 100% vegans, 100% sostenibles, 100% compostables, obtinguts barrejant fibres reciclades amb nous materials naturals com blat de moro, cànem, bambú, kapok, rami, te, menta, rosa, àloe vera, etc.

Finalment, l’empresa va mencionar, entre altres, dos dels projectes que té en marxa, en els quals compta amb el suport de l’AEI Tèxtils: Fabricació de fils biodegrafables mitjançant la mescla de materials respectuosos amb el medi ambient, cofinançat per l’Agència de Residus de Catalunya i Circular Technical Textiles, cofinançat pel programa europeu INNOWWIDE.

Hilaturas Arnau, també va participar a la taula rodona que va tenir lloc en el marc de la jornada: Impacte de la pandèmia COVID-19 en les polítiques sostenibilistes del sector tèxtil.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

El 29 de gener, el clúster va rebre la visita d’una monitora d’IDOM-ELMENEEIG.

Reunió del projecte ADDTEX

Reunió del projecte ADDTEX

L’equip del clúster es va desplaçar a Atenes, els dies 29 a 31 de gener, per participar a la reunió del projecte ADDTEX.

Reunió del projecte HACKTEX

Reunió del projecte HACKTEX

Els dies 7 i 8 de febrer, el clúster va participar a una reunió de seguiment del projecte HACKTEX.

Pin It on Pinterest