Notícies

DESTEX celebra la seva tercera trobada transnacional

21/03/2021

La tercera trobada transnacional del projecte DESTEX, en què l’AEI Tèxtils participa com a soci, va tenir lloc el 18 de març en format virtual.

Els socis del projecte van revisar el recent llançament de la plataforma de la hackathon (hackathon.destexproject.eu), un espai virtual creat pel soci POLIMI, com a punt de trobada entre empreses de el sector tèxtil i estudiants; en el qual aquests últims proposen solucions alternatives i creatives a reptes actuals de les empreses.

Com a part de l’avaluació de la plataforma, POLIMI, juntament amb la resta dels socis del projecte, va organitzar dues hackathons amb reptes proposats per les empreses FINSA i C.P. ALUART, ambdues membres de l’AEI Tèxtils.

Durant la reunió, el consorci també va debatre sobre els detalls de la tercera i última hackathon que es celebrarà a l’abril amb un repte proposat per l’empresa italiana FILI PARI.

Els equips guanyadors de les tres hackathons podran participar a l’escola d’estiu organitzada per DESTEX, que tindrà lloc aquest any a Milà.

A continuació, el consorci va revisar la primera versió de la plataforma de formació virtual (learn.destexproject.eu) liderada per LCI. Aquesta plataforma té com a objectiu proporcionar als estudiants i empreses coneixements sobre les eines creatives i innovadores que impulsa DESTEX, mitjançant vídeos i recursos educatius oberts.

DSKD va seguir amb la revisió de l’estat del Book of Lectures i els propers passos. El document es validarà durant la celebració de l’escola d’estiu a Milà.

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Bonditex

Visita al soci Bonditex

El clúster ha visitat el soci Bonditex, especialista en processos d’acabat tèxtil.

Reunió d’In Transit

Reunió d’In Transit

Hem estat a Graz, els dies 21 a 23 de maig, participant a l’esdeveniment de matchmaking i a la reunió del consorci del projecte In Transit.

Pin It on Pinterest