Notícies

Info-day nacional per presentar la primera convocatòria de GALACTICA

22/04/2021

L’AEI Tèxtils, juntament amb ATEVAL i CTA, va organitzar, el  22 d’abril, un info-day a nivell nacional de la primera convocatòria d’ajuts a fons perdut per a projectes innovadors de GALACTICA.

Durant l’info-day es va presentar el projecte, els detalls de la primera convocatòria que compta amb 1.2 milions d’euros de pressupost, els procediments de presentació i d’avaluació de les propostes.

GALACTICA disposa de dos tipus d’instruments de suport financer a fons perdut per al desenvolupament de noves cadenes de valor de les indústries tèxtil i aeronàutica/aeroespacial. L’objectiu de la convocatòria és modernitzar i transformar les mencionades cadenes de valor utilitzant la fabricació avançada com a pedra angular, permetent-los desplegar tot el seu potencial a través de noves aplicacions i col·laboració intersectorial.

– L’instrument “Pioneer Acceleration” recolzarà l’exploració de noves cadenes de valor intersectorials centrant-se en el desenvolupament d’un Producte Mínim Viable (PMV, sigles en anglès).

– L’instrument “Orbital Projects” té com a objectiu recolzar la demostració de productes o serveis que generin noves cadenes de valor i connectin els sectors de GALACTICA.

Aquest esdeveniment virtual també va permetre la interacció i el networking entre els participants que varen tenir la oportunitat de realitzar reunions bilaterals amb altres empreses del sector tèxtil, aeronàutic, aeroespacial i de manufactura avançada.

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

El 29 de gener, el clúster va rebre la visita d’una monitora d’IDOM-ELMENEEIG.

Reunió del projecte ADDTEX

Reunió del projecte ADDTEX

L’equip del clúster es va desplaçar a Atenes, els dies 29 a 31 de gener, per participar a la reunió del projecte ADDTEX.

Reunió del projecte HACKTEX

Reunió del projecte HACKTEX

Els dies 7 i 8 de febrer, el clúster va participar a una reunió de seguiment del projecte HACKTEX.

Pin It on Pinterest