Notícies

CONTEXT ha celebrat reunions telemàtiques dels seus grups de treball

14/07/2020

CONTEXT, la xarxa europea d’experts en materials tèxtils avançats, liderada pel clúster de tèxtils tècnics de Catalunya, l’AEI Tèxtils, ha celebrat reunions virtuals dels seus grups de treball, que han tingut lloc entre finals de juny i principis de juliol.

Els grups de treball de la xarxa es reuneixen un mínim de dos cops l’any. Degut a l’anul·lació de les activitats previstes en aquest segon trimestre de l’any i a la dificultat per organitzar reunions presencials en els propers mesos, els líders dels diferents grups varen acordar realitzar la seva pròxima reunió via telemàtica.

Els grups de treball reuneixen experts europeus internacionals en l’àmbit de la investigació tèxtil i àrees relacionades o complementàries, així com professionals en l’àmbit industrial. El seu objectiu és posar en comú les diverses línies d’investigació que s’estan duent a terme en el continent europeu i la seva alineació amb el sector manufacturer i amb el mercat, així com definir les línies de treball conjuntes.

L’AEI Tèxtils ha moderat totes les reunions i diversos socis del clúster hi han participat, per estar al dia de les tendències en materials tèxtils avançats en els sectors de medicina i salut (grup 1), automoció i aeronàutica (grup 2), protecció personal (grup 3), construcció i hàbitat (grup 4) i esports i wearables (grup 5).

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest