Notícies

CONTEXT ha celebrat reunions telemàtiques dels seus grups de treball

14/07/2020

CONTEXT, la xarxa europea d’experts en materials tèxtils avançats, liderada pel clúster de tèxtils tècnics de Catalunya, l’AEI Tèxtils, ha celebrat reunions virtuals dels seus grups de treball, que han tingut lloc entre finals de juny i principis de juliol.

Els grups de treball de la xarxa es reuneixen un mínim de dos cops l’any. Degut a l’anul·lació de les activitats previstes en aquest segon trimestre de l’any i a la dificultat per organitzar reunions presencials en els propers mesos, els líders dels diferents grups varen acordar realitzar la seva pròxima reunió via telemàtica.

Els grups de treball reuneixen experts europeus internacionals en l’àmbit de la investigació tèxtil i àrees relacionades o complementàries, així com professionals en l’àmbit industrial. El seu objectiu és posar en comú les diverses línies d’investigació que s’estan duent a terme en el continent europeu i la seva alineació amb el sector manufacturer i amb el mercat, així com definir les línies de treball conjuntes.

L’AEI Tèxtils ha moderat totes les reunions i diversos socis del clúster hi han participat, per estar al dia de les tendències en materials tèxtils avançats en els sectors de medicina i salut (grup 1), automoció i aeronàutica (grup 2), protecció personal (grup 3), construcció i hàbitat (grup 4) i esports i wearables (grup 5).

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

El 29 de gener, el clúster va rebre la visita d’una monitora d’IDOM-ELMENEEIG.

Reunió del projecte ADDTEX

Reunió del projecte ADDTEX

L’equip del clúster es va desplaçar a Atenes, els dies 29 a 31 de gener, per participar a la reunió del projecte ADDTEX.

Reunió del projecte HACKTEX

Reunió del projecte HACKTEX

Els dies 7 i 8 de febrer, el clúster va participar a una reunió de seguiment del projecte HACKTEX.

Pin It on Pinterest