Notícies

CONTEXT, la xarxa d’experts en materials tèxtils avançats, llança una nova convocatòria d’ajuts

12/10/2020

 

CONTEXT, liderada per l’AEI Tèxtils, ha obert una nova convocatòria d’ajuts per promoure l’intercanvi d’investigadors mitjançant Missions Científiques de Curt Termini (STSMs).

La convocatòria estarà oberta fins al 25 d’octubre. Poden aplicar-hi investigadors d’universitats, centres tecnològics o empreses que vulguin realitzar una estada en un centre d’un altre país, per aprendre noves tècniques, accedir a informació, instrumentació o mètodes específics, etc., amb una durada de 5 a 90 dies.

La missió s’ha de dur a terme entre novembre de 2020 i gener de 2021. Les aplicacions seleccionades rebran suport econòmic, amb un màxim de 2.000 €.

En els seus dos anys d’activitat, CONTEXT ja ha atorgat 12 ajudes per STSMs en què dotze investigadors s’han desplaçat a institucions de la República de Macedònia de el Nord, Suïssa, Bòsnia i Hercegovina, Alemanya, Regne Unit, Croàcia, Sèrbia, Xipre, Portugal, Itàlia i la República Txeca per realitzar estudis relacionats amb els materials tèxtils per a construcció, protecció personal, esport, automoció i aeronàutica.

Veure la convocatòria

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest