Notícies

Compartim la nostra experiència de col·laboració en els EU Industry Days 2021

03/03/2021

L’AEI Tèxtils va participar en un dels principals esdeveniments de la Comissió Europea dirigit a la indústria, els EU Industry Days i EU Industry Week.  L’esdeveniment va tenir lloc durant una setmana (del 22 al 26 de febrer), durant la qual es va debatre sobre política industrial, mecanismes de suport a petites i mitjanes empreses i com els diferents ecosistemes europeus poden enfortir-se fomentant la digitalització i la transició ecològica per a ser més resilients.

L’AEI Tèxtils va ser convidada a participar, l’últim dia de l’esdeveniment, en el panell de la European Cluster Collaboration platform, com un dels clústers registrats més actius i per la seva consolidada experiència en col·laboracions entre clústers que l’han portat a coordinar dos projectes estratègics: CLAMTEX i GALACTICA, ambdós amb un elevat grau de col·laboració intersectorial.

En Josep Casamada, Responsable de Projectes de l’AEI Tèxtils, va presentar la seva experiència en la comunitat europea de clústers, els principals beneficis que ofereix la plataforma i com el clúster l’està fent servir per connectar i establir col·laboracions arreu d’Europa.

L’AEI Tèxtils està posant esforços en incrementar la comunicació i col·laboracions a nivell europeu amb l’objectiu de proporcionar millors serveis als seus membres i contribuir a que aquests augmentin la seva competitivitat mitjançant la innovació i la digitalització.

Els clústers actuen com a hub i com a entorn de col·laboració que facilita els partenariats entre empreses, centres d’investigació, responsables de polítiques i altres institucions que promouen la innovació i proporcionen a les PIMEs accés a noves competències i mercats.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

El 29 de gener, el clúster va rebre la visita d’una monitora d’IDOM-ELMENEEIG.

Reunió del projecte ADDTEX

Reunió del projecte ADDTEX

L’equip del clúster es va desplaçar a Atenes, els dies 29 a 31 de gener, per participar a la reunió del projecte ADDTEX.

Reunió del projecte HACKTEX

Reunió del projecte HACKTEX

Els dies 7 i 8 de febrer, el clúster va participar a una reunió de seguiment del projecte HACKTEX.

Pin It on Pinterest