Notícies

ARPE ha participat a la fira de productes promocionals PSI

13/01/2020

El soci de l’AEI Tèxtils ARPE Barcelona, ha estat present amb un estand a la fira de productes promocionals PSI, celebrada del 7 al 9 de gener a Düsseldorf.

ARPE  Barcelona proposa als distribuïdors europeus i mundials una nova línia de productes de microfibra sostenibles personalitzats a tot color. eL seu propi departament de disseny ha creat nous dissenys per donar noves idees als visitants. Per exemple, tovalloles per maratons, bosses de cosmètics per a companyies farmacèutiques, fundes per a tauletes i telèfons intel·ligents per a companyies d’assegurances, coixins per a concerts i esdeveniments, draps de neteja per a companyies d’automòbils, etc.

Les possibilitats d’aplicació són infinites amb la impressió digital. ARPE Barcelona incentiva les empreses a promocionar la seva marca a través de productes sostenibles impresos a tot color en qualitat fotogràfica.

ARPE es diferencia de la seva competència al tenir cura del medi ambient dins de tot el seu procés de producció i demostrar que la petjada de carboni dels seus productes és molt menor.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest