Notícies

ARPE ha participat a la fira de productes promocionals PSI

13/01/2020

El soci de l’AEI Tèxtils ARPE Barcelona, ha estat present amb un estand a la fira de productes promocionals PSI, celebrada del 7 al 9 de gener a Düsseldorf.

ARPE  Barcelona proposa als distribuïdors europeus i mundials una nova línia de productes de microfibra sostenibles personalitzats a tot color. eL seu propi departament de disseny ha creat nous dissenys per donar noves idees als visitants. Per exemple, tovalloles per maratons, bosses de cosmètics per a companyies farmacèutiques, fundes per a tauletes i telèfons intel·ligents per a companyies d’assegurances, coixins per a concerts i esdeveniments, draps de neteja per a companyies d’automòbils, etc.

Les possibilitats d’aplicació són infinites amb la impressió digital. ARPE Barcelona incentiva les empreses a promocionar la seva marca a través de productes sostenibles impresos a tot color en qualitat fotogràfica.

ARPE es diferencia de la seva competència al tenir cura del medi ambient dins de tot el seu procés de producció i demostrar que la petjada de carboni dels seus productes és molt menor.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest