Notícies

ARPE ha participat a la fira de productes promocionals PSI

13/01/2020

El soci de l’AEI Tèxtils ARPE Barcelona, ha estat present amb un estand a la fira de productes promocionals PSI, celebrada del 7 al 9 de gener a Düsseldorf.

ARPE  Barcelona proposa als distribuïdors europeus i mundials una nova línia de productes de microfibra sostenibles personalitzats a tot color. eL seu propi departament de disseny ha creat nous dissenys per donar noves idees als visitants. Per exemple, tovalloles per maratons, bosses de cosmètics per a companyies farmacèutiques, fundes per a tauletes i telèfons intel·ligents per a companyies d’assegurances, coixins per a concerts i esdeveniments, draps de neteja per a companyies d’automòbils, etc.

Les possibilitats d’aplicació són infinites amb la impressió digital. ARPE Barcelona incentiva les empreses a promocionar la seva marca a través de productes sostenibles impresos a tot color en qualitat fotogràfica.

ARPE es diferencia de la seva competència al tenir cura del medi ambient dins de tot el seu procés de producció i demostrar que la petjada de carboni dels seus productes és molt menor.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest