Notícies

Aquesta setmana coorganitzem 4 webinars i un matchmaking

22/03/2021

Aquesta setmana, del 22 al 26 de març, l’AEI Tèxtils coorganitza 4 webinars, els 3 primers dirigits i oberts a totes les empreses del sector interessades en participar-hi.

Dimarts 23 de 16 a 16:45h: Aerospace technologies for the textile sector: automation and digitalization opportunities.

Aquest webinar forma part de la sèrie de 10 webinars organitzats pel projecte GALACTICA, liderat per l’AEI Tèxtils.

Més informació i registre: https://galacticaproject.eu/event/aerospace-technologies-for-textile-sector-automation-and-digitalization-opportunities/

Dimecres 24 de 10 a 11 h: GALACTICA info day – Presentació de la convocatòria d’ajuts del projecte GALACTICA, oberta del 16/03 al 19/05.

El mateix dia, d’11h a 18h i també dijous 25 de 9 a 13h, tindrà lloc el Matchmaking del projecte GALACTICA, amb la possibilitat de registrar-se i mantenir reunions virtuals amb altres participants.

Més informació i registre: https://matchmaking.galacticaproject.eu/

Dijous 25 d’11 a 12.15h: Funding opportunities and success stories for the development of smart textiles.

Webinar organitzat per la xarxa CONTEXT, liderada per l’AEI Tèxtils, com a continuació del celebrat el 25 de febrer on es varen presentar els cinc estudis de l’estat de l’art dels materials tèxtils avançats elaborats per la xarxa.

En aquest webinar es presentaran diverses línies de finançament europeu per a PIMES, per dur a terme projectes d’innovació, i s’exposaran diversos casos d’èxit d’empreses que han desenvolupat smart textiles.

Més informació i registre: CONTEXT has organized a webinar to present funding opportunities and success stories for the development of smart textiles | Context-Cost (context-cost.eu)

Divendres 26 de 10 a 11h: Els fons Next Generation EU.

Webinar co-organitzat amb l’Institut Industrial de Terrassa, per donar a resposta sobre què són els fons Next Generation EU i quines possibilitats tenen les PIMES d’accedir-hi.

Registre (exclusiu per a socis d’ambdues organitzacions).

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest