Notícies

Reunió de seguiment del projecte DESTEX

21/04/2021

El 16 d’abril, el consorci DESTEX, en el l’AEI Tèxtils participa com a soci, es va reunir telemàticament per revisar els progressos del projecte.

La reunió va començar amb la presentació de l’estat del book of lectures, el suport que utilitzaran els estudiants durant el curs d’estiu que tindrà lloc a Milà.

A continuació, es van tractar alguns aspectes referents a la plataforma virtual, que conté material audiovisual formatiu sobre el sector tèxtil i eines creatives, elaborat pels socis de el projecte.

La següent part de la reunió es va centrar en la preparació de la tercera i última hackathon, en la què l’empresa italiana FILI PARI exposarà el seu repte als estudiants participants.

Finalment, l’AEI Tèxtils, responsable de comunicació de el projecte, va presentar el quart butlletí, que inclou els aspectes més destacats i els avenços dels últims sis mesos d’execució del projecte.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va organitzar, el 10 d’abril, una trobada de socis a la seu de CECOT, en el marc de l’esdeveniment final del projecte Admantex2i.

Reunió del projecte ZeroF

Reunió del projecte ZeroF

Els dies 19 i 20 de març el clúster va participar en una reunió del projecte ZeroF a Luxemburg.

Pin It on Pinterest