Notícies

FACTIVE publica l’informe sobre les competències transversals necessàries per als futurs professionals del sector textil i de la confecció

29/05/2021

El projecte FACTIVE, en el que l’AEI Tèxtils participa com a soci, ha publicat l’informe: Les competències transversals més rellevants que necessiten els futurs professionals del tèxtil i de la confecció.

Aquest informe, que és el resultat d’una investigació exhaustiva i de camp realitzada per tots els socis del projecte, descriu les habilitats més requerides per part de les empreses europees del sector tèxtil i de la confecció i els mètodes de formació més adequats i eficaços per transferir aquestes habilitats a estudiants d’FP i joves empleats. La investigació de camp va comptar amb la participació de més de 100 empreses i al voltant de 50 experts en FP.

El projecte FACTIVE té per objectiu millorar la qualitat i la rellevància de l’oferta formativa del sector tèxtil i de la confecció desenvolupant un mètode d’aprenentatge innovador per tal de millorar el nivell i l’avaluació de competències de l’alumnat i equiparar la qualitat de la formació professional amb les necessitats modernes, creatives i innovadores de la indústria tèxtil i de la confecció actual a Europa.

FACTIVE està cofinançat pel programa ERASMUS+ de la Comissió Europea en el marc de la convocatòria Aliances Estratègiques per a l’educació i formació professional, amb l’acord de subvenció número KA202-91AAA2C6. El projecte es va iniciar l’1 d’octubre de 2020, té una durada de 24 mesos i un pressupost total de 247.409 €.

Descarregar l’informe

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest