Notícies

Casos d’èxit d’empreses europees al sector dels materials tèxtils avançats

03/05/2021

El segon butlletí d’EU-TEXTILE2030, conté dos casos d’èxit de membres de l’AEI Tèxtils, relacionats amb la sostenibilitat: ETISILK i Hilaturas Arnau.

ETISILK, fabricant de teixits per a aplicacions d’exterior, presenta un projecte en el qual utilitza els residus tèxtils que genera per produir productes per a nadons, concretament mantes de joc.

Hilaturas Arnau, empresa de filatura, presenta, entre d’altres, un nou catàleg de productes que inclou fils naturals vegans, barrejant diferents fibres naturals i biodegradables com: bambú, blat de moro, cànem, kapok, tencel, etc.

El butlletí conté, en total, 12 històries d’empreses membres dels clústers que formen part d’EU-TEXTILE2030.

Aquesta és la segona edició del butlletí. La primera es va llançar al setembre de l’any passat i també contenia 12 històries, en aquell cas centrades en la lluita contra la Covid-19.

Amb aquest butlletí, EU-TEXTILE2030, l’Agrupació Europea d’Interès Econòmic de la que en formen part els principals clústers europeus de materials tèxtils avançats, pretén destacar la importància i el valor afegit d’aquests productes, fabricats a Europa.

Descarregar el butlletí

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

El 29 de gener, el clúster va rebre la visita d’una monitora d’IDOM-ELMENEEIG.

Reunió del projecte ADDTEX

Reunió del projecte ADDTEX

L’equip del clúster es va desplaçar a Atenes, els dies 29 a 31 de gener, per participar a la reunió del projecte ADDTEX.

Reunió del projecte HACKTEX

Reunió del projecte HACKTEX

Els dies 7 i 8 de febrer, el clúster va participar a una reunió de seguiment del projecte HACKTEX.

Pin It on Pinterest