Notícies

L’AEI Tèxtils amplia el seu equip

04/02/2021

Al 2021, el clúster de tèxtils d’ús tècnic de Catalunya segueix en creixement. Per una banda, augmenta progressivament el nombre de socis i els projectes que aquests duen a terme amb la col·laboració del clúster i, per altra, també incrementem el nombre de projectes en els que el clúster participa per a oferir nous serveis als seus socis.

És destacable la inquietud de les empreses del sector per a dur a terme projectes d’innovació i projectes estratègics, alguns dels quals s’han pogut materialitzar en projectes cofinançats per programes europeus com SME Instrument, INNOWIDE o SMARTEES 2. En els darrers dos anys, nou projectes d’empreses membres del clúster s’han beneficiat d’aquestes línies d’ajut altament competitives.

També és rellevant el creixent nombre de projectes relacionats amb la sostenibilitat i l’economia circular, que estan duent a terme els socis amb la col·laboració del clúster. És per aquest motiu, que l’entitat ha decidit fer créixer la seva plantilla, amb una nova incorporació, per a treballar exclusivament en aquestes temàtiques.

D’aquesta manera, l’AEI Tèxtils compta actualment amb una plantilla de 6 persones amb perfils complementaris diversos per aportar la seva experiència tant en el sector dels tèxtils d’ús tècnic, com en el desenvolupament d’activitats d’innovació, gestió de projectes o en processos de reorientació estratègica:

  • Ariadna Detrell, Dra. en Organització Industrial, com a Clúster Manager.
  • Josep Casamada, Màster en Direcció i Gestió de la Innovació i Enginyer Químic, com a responsable de projectes.
  • Miguel Vaz, Màster en Economia i Gestió de la Innovació i Màster en Microbiologia Aplicada, com a gestor de projectes.
  • Marta Casadesús, Dra. en Enginyeria Tèxtil, com a gestora de projectes.
  • Héctor Gallego, Graduat en Administració i Direcció d’Empreses. Màster en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social, com a gestor de projectes.
  • David Gómez, Graduat en Ciència Política i en Gestió Pública, com a responsable de Desenvolupament Corporatiu.

L’AEI Tèxtils segueix treballant per millorar com a eina per promoure, dinamitzar i contribuir a l’augment de la competitivitat del clúster de tèxtils d’ús tècnic de Catalunya i els seus integrants.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest