Notícies

Participem al Partnering Side Event of the Forum of European Cluster Partnerships

16/11/2020

L’AEI Tèxtils ha participat al Partnering Side Event of the Forum of European Cluster Partnerships.  Aquest esdeveniment va tenir lloc en paral·lel a la Cluster Conference 2020 el 16 de novembre; organitzat per la European Cluster Collaboration platform (ECCP) i la Comissió Europea.

L’esdeveniment va reunir coordinadors i socis de diversos partenariats estratègics de clústers europeus per establir contactes i compartir experiències. La Comissió Europea està gestionant actualment programes per a l’excel·lència de clústers, internacionalització, estratègia regional d’especialització intel·ligent i innovació.

L’AEI Tèxtils va participar com a representant dels projectes GALACTICA i CLAMTEX, que coordina, i com a soci del projecte TEXGLOBAL.

La participació en esdeveniments de networking és crucial per construir partenariats a llarg termini entre clústers. Participacions prèvies del clúster a esdeveniments d’aquestes característiques, han permès el llançament de diversos projectes estratègics com CLAMTEX i GALACTICA, que beneficiaran la capacitat d’innovació i la resiliència del sector dels materials tèxtils avançats de Catalunya.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Presentació de LIFE-CIRTECHTEX

Presentació de LIFE-CIRTECHTEX

El projecte LIFE-CIRTECHTEX es presenta com un cas d’èxit en les jornades sobre economia circular al sector tèxtil.

Pin It on Pinterest