Notícies

Webinar “Packaging sostenible al sector tèxtil”

20/05/2020

El 20 de maig, l’AEI Tèxtils va celebrar el webinar “Packaging sostenible al sector tèxtil”, per als membres del clúster.

Experts de l’Àrea de Sostenibilitat del Centre Tecnològic LEITAT, membre del clúster, varen exposar les diferents alternatives de packaging sostenible per a les empreses del sector i es va presentar la convocatòria d’ajuts de l’Agència de Residus de Catalunya per a l’execució de projectes de prevenció, preparació per a la reutilització i reciclatge de residus industrials.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest