Notícies

Participem al programa de desenvolupament de capacitats de WINTEX a Terrassa

25/09/2021

L’AEI Tèxtils, com a soci del projecte Wintex, participa al programa de capacitació que es va dur a terme del 6 al 18 de setembre a la UPC, coordinadora del projecte.

Durant aquest període, 15 socis tunisians van rebre classes i participar en tallers organitzats pel consorci Wintex.

El dimarts 14 de setembre, la Mònica Castellà i el Miguel Vaz, responsables d’internacionalització i de desenvolupament empresarial de l’AEI Tèxtils, respectivament, varen compartir els seus coneixements sobre cooperació i bones pràctiques en el camp dels materials tèxtils avançats.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest