Notícies

Visita a MACCIÓN, POLISILK/ETISILK

15/03/2022

Visitem els socis POLISILK/ETISILK, fabricants de fils i teixits per a aplicacions d’exterior i MACCION, especialitzada en la integració, desenvolupament i consultoria per implementar solucions per a la Indústria 4.0.

El clúster està treballant en estreta col·laboració amb els socis per identificar necessitats i connectar-les amb l’experiència adequada per impulsar la transformació digital dels fabricants de materials tèxtils avançats a Catalunya.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest