Notícies

Participem a la taula rodona “Advanced textiles” a Amman

31/03/2020

El dia 10 de març, en el marc del projecte FOSTEX, en el que l’AEI Tèxtils participa com a soci, va tenir lloc la taula rodona “Advanced textiles”, a Amman (Jordània).

La taula la va organitzar la Cámara d’Indústria d’Amman (ACI), en col·laboració amb els altres dos socis jordans del projecgte, les universitats BAU i JUST. Varen participar-hi diverses empreses del sector tèxtil i de la confecció de Jordània.

Josep Casamada, Project Manager de l’AEI Tèxtils, va ser-hi present via telemàtica, i va impartir-hi la presentació “Tendències del mercat i oportunitats de negoci en l’àrea dels materials tèxtils avançats”.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest