Notícies

Tanca la convocatòria d’ajuts de GALACTICA amb un total de 84 propostes de projecte presentades

25/05/2021

GALACTICA, que té com a objectiu demostrar la viabilitat de noves cadenes de valor industrials en els sectors tèxtil i aeronàutic/aeroespacial basats en la fabricació avançada a tota la UE, va tancar la primera convocatòria de propostes el 19 de maig amb un pressupost total d’1,2 milions d’euros per donar suport a les PIMEs i start-ups europees que desenvolupin solucions innovadores que puguin formar part de cadenes de valor intersectorials i transfrontereres.

Espanya, amb 34 participants, ocupa la primera posició del ranking dels 21 països participants, precedida per Alemanya (25), Itàlia (17), Portugal (12) y França (11).

El consorci GALACTICA, liderat per l’AEI Tèxtils, avaluarà les propostes i seleccionarà els millors projectes a finançar.  L’avaluació es durà a terme entre maig i juny i la llista de projectes seleccionats es publicarà al juliol. El pressupost disponible finançarà 28 del total de 84 propostes rebudes.

La primera convocatòria de propostes de GALACTICA compta amb dos tipus d’instruments de suport financer a fons perduts,  que s’adrecen a PIMEs amb solucions innovadores que podrien formar part de les cadenes de valor intersectorials i transfrontereres en els sectors corresponents.

– L’instrument “Pioneer Acceleration” donarà suport a l’exploració de noves cadenes de valor intersectorials fent èmfasis en el desenvolupament d’un Producte Mínim Viable. Els projectes seleccionats rebran subvencions de fins a 20.000 €.

– L’instrument “Orbital Projects” té com a objectiu donar suport a la demostració de productes o serveis que generin noves cadenes de valor i connectin els sectors de GALACTICA. Es seleccionaran vuit projectes que rebran un ajut a fons perdut de fins a 100.000 € per consorci, amb un màxim de 58.000 € per PIME.

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Bonditex

Visita al soci Bonditex

El clúster ha visitat el soci Bonditex, especialista en processos d’acabat tèxtil.

Reunió d’In Transit

Reunió d’In Transit

Hem estat a Graz, els dies 21 a 23 de maig, participant a l’esdeveniment de matchmaking i a la reunió del consorci del projecte In Transit.

Pin It on Pinterest