Notícies

Signem un acord de col·laboració amb Sport Forum

27/09/2021

L’AEI Tèxtils ha signat un acord de col·laboració amb Sport Forum, una trobada per a professionals del sector esportiu amb l’objectiu d’aprofundir en les noves claus del mercat i aplicar-les als seus negocis.

Sport Forum és un nou esdeveniment, organitzat per Difussion Sport i impulsat per Peldaño. S’engloba dins la Plataforma de Negoci que, durant dos dies concentrarà sis sectors empresarials per a potenciar les sinèrgies transversals entre directius i professionals amb capacitat de prendre decisions d’impacte directe en el seu negoci.

La Plataforma de Negoci, tindrà lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), el 20 i 21 d’octubre, inclou ponències i taules rodones amb professionals de primer nivell, networking amb directius de sectors transversals i conferències intersectorials per a expandir coneixements.

El dia 21 es celebrarà el congrés del Sport Forum, que posarà el focus en els nous reptes del sector retail, com la digitalització, l’experiència de client i els canvis en els patrons de consum dels clientes, que indubtablement s’han vist influïts per la pandèmia.

Amb la signatura d’aquest acord, el clúster contribueix a promoure la col·laboració intersectorial amb les diverses àrees d’aplicació dels materials tèxtils avançats, eina clau per a fer seguiment de les tendències del mercat.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest