Notícies

Signem un acord de col·laboració amb Sport Forum

27/09/2021

L’AEI Tèxtils ha signat un acord de col·laboració amb Sport Forum, una trobada per a professionals del sector esportiu amb l’objectiu d’aprofundir en les noves claus del mercat i aplicar-les als seus negocis.

Sport Forum és un nou esdeveniment, organitzat per Difussion Sport i impulsat per Peldaño. S’engloba dins la Plataforma de Negoci que, durant dos dies concentrarà sis sectors empresarials per a potenciar les sinèrgies transversals entre directius i professionals amb capacitat de prendre decisions d’impacte directe en el seu negoci.

La Plataforma de Negoci, tindrà lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), el 20 i 21 d’octubre, inclou ponències i taules rodones amb professionals de primer nivell, networking amb directius de sectors transversals i conferències intersectorials per a expandir coneixements.

El dia 21 es celebrarà el congrés del Sport Forum, que posarà el focus en els nous reptes del sector retail, com la digitalització, l’experiència de client i els canvis en els patrons de consum dels clientes, que indubtablement s’han vist influïts per la pandèmia.

Amb la signatura d’aquest acord, el clúster contribueix a promoure la col·laboració intersectorial amb les diverses àrees d’aplicació dels materials tèxtils avançats, eina clau per a fer seguiment de les tendències del mercat.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Pin It on Pinterest