Notícies

Signem un acord de col·laboració amb l’EIT Manufacturing West

09/12/2021

Hem signat un Acord de Col·laboració amb l’EIT Manufacturing West. L’execució d’aquest acord mostra el compromís d’ambdues parts per treballar conjuntament i crear sinergies per donar suport al clúster i a les empreses catalanes interessades en la transició cap a una indústria manufacturera verda i resilient.

L’EIT Manufacturing, comunitat d’innovació que forma part de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT), organisme de la Unió Europea, i l’AEI Tèxtils, ja estan treballant en la planificació d’activitats conjuntes que s’implementaran els pròxims mesos amb l’objectiu de fomentar la modernització industrial, l’adopció de tecnologies i la digitalització de les empreses.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest