Notícies

Reunions virtuals del projecte CLAMTEX

10/07/2020

El consorci CLAMTEX – Cluster management towards excellence in Advanced Manufacturing and Textile Industry, integrat dins el grup de Partenariats de Clústers Estratègics Europeus per a l’Excel·lència, va celebrar la seva segona reunió de seguiment el 30 de juny, de manera telemàtica.

El projecte pretén enfortir l’excel·lència en la gestió dels clústers per impulsar els seus ecosistemes sobre la base de la innovació tecnològica mitjançant la col·laboració intersectorial i interregional per facilitar la transformació digital de el sector tèxtil.

CLAMTEX també implementarà el programa pilot ClustersXChange per promoure experiències d’intercanvi entre PIMEs europees, per generar i desenvolupar oportunitats de negoci i innovació.

El partenariat del projecte està integrat per cinc clústers: l’AEI Tèxtils, ATEVAL a la Comunitat Valenciana, PRODUTECH i Cluster Textil a Portugal i EMC2 a França.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió d’In Transit

Reunió d’In Transit

Els dies 29 i 30 de novembre, el clúster va participar a una reunió de seguiment del projecte In Transit, en què participa com a soci.

Missió a Suècia

Missió a Suècia

El clúster va participar en una missió a Suècia, del 27 al 29 de novembre, juntament amb el seu soci Leitat.

Pin It on Pinterest