Notícies

Reunions virtuals del projecte CLAMTEX

10/07/2020

El consorci CLAMTEX – Cluster management towards excellence in Advanced Manufacturing and Textile Industry, integrat dins el grup de Partenariats de Clústers Estratègics Europeus per a l’Excel·lència, va celebrar la seva segona reunió de seguiment el 30 de juny, de manera telemàtica.

El projecte pretén enfortir l’excel·lència en la gestió dels clústers per impulsar els seus ecosistemes sobre la base de la innovació tecnològica mitjançant la col·laboració intersectorial i interregional per facilitar la transformació digital de el sector tèxtil.

CLAMTEX també implementarà el programa pilot ClustersXChange per promoure experiències d’intercanvi entre PIMEs europees, per generar i desenvolupar oportunitats de negoci i innovació.

El partenariat del projecte està integrat per cinc clústers: l’AEI Tèxtils, ATEVAL a la Comunitat Valenciana, PRODUTECH i Cluster Textil a Portugal i EMC2 a França.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest