Notícies

Reunions virtuals del projecte CLAMTEX

10/07/2020

El consorci CLAMTEX – Cluster management towards excellence in Advanced Manufacturing and Textile Industry, integrat dins el grup de Partenariats de Clústers Estratègics Europeus per a l’Excel·lència, va celebrar la seva segona reunió de seguiment el 30 de juny, de manera telemàtica.

El projecte pretén enfortir l’excel·lència en la gestió dels clústers per impulsar els seus ecosistemes sobre la base de la innovació tecnològica mitjançant la col·laboració intersectorial i interregional per facilitar la transformació digital de el sector tèxtil.

CLAMTEX també implementarà el programa pilot ClustersXChange per promoure experiències d’intercanvi entre PIMEs europees, per generar i desenvolupar oportunitats de negoci i innovació.

El partenariat del projecte està integrat per cinc clústers: l’AEI Tèxtils, ATEVAL a la Comunitat Valenciana, PRODUTECH i Cluster Textil a Portugal i EMC2 a França.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest