Notícies

Publiquem un estat de l’art sobre el grafè al sector tèxtil

03/09/2021

L’AEI Tèxtils ha publicat un estat de l’art dedicat al grafè i les seves aplicacions al sector tèxtil.

El document és un informe de la situació actual, tant de la recerca que s’està duent a terme com de les aplicacions comercials que van sorgint per a aquest material. Comprèn, en un total de 25 pàgines, una definició del grafè i les seves principals característiques, propietats i mètodes de producció, així com també un resum d’algunes aplicacions per les quals s’utilitza actualment, de forma genèrica i també fent focus en el camp dels materials tèxtils avançats. Per acabar, s’exposa la situació del mercat actual per aquest material i les principals empreses productores i/o comercialitzadores.

L’estudi ha estat elaborat les Dres. Marta Casadesús i Ariadna Detrell, Project Manager i Clúster Manager, respectivament, de l’AEI Tèxtils. Es va presentar de forma resumida a una de les trobades periòdiques de socis del clúster, el 15 de juliol.

El clúster elabora periòdicament informes d’estat de l’art de matèries i tecnologies relacionades amb el sector dels materials tèxtils avançats, exclusivament per als seus socis, com a eina de vigilància tecnològica, que els permet estar al dia de les darreres tendències, contribuint directament al seus processos d’innovació de productes.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Presentació de LIFE-CIRTECHTEX

Presentació de LIFE-CIRTECHTEX

El projecte LIFE-CIRTECHTEX es presenta com un cas d’èxit en les jornades sobre economia circular al sector tèxtil.

Pin It on Pinterest