Els nostres socis

TEXBER, S.A.

Activitats:

Mercats d’aplicació:

Carrer Llobregat, 10 · Pol. Ind. La Plana
E-08610 Avià

Tel.: +34 938 251 451
E-mail: info@texber.com

Som una empresa que es dedica a la fabricació de teixits de calada segons demanda. El nostre objectiu és donar a cada client exactament el que ens demana: des de només teixir o ordir a gestionar totes les etapes del procés fins a proporcionar-los el teixit acabat. També els podem ajudar amb els nostres coneixements i eines de CAD per a dissenyar teixits nous.

Certificacions: UNE-ISO 9001/2015, IATF 16949/2016, PAS 2050, ÖKO-TEX 100, GRS.

Els nostres punts forts són:

  • Flexibilitat: amb els nostres telers podem fer articles d’amplades de fins a 340 cm de pua, amb plegador de fantasia, de fins a 12 trames, amb lligaments jacquard.
  • Proximitat: volem ser pròxims als clients, que pensin amb nosaltres com amb un apèndix de la seva empresa i també volem ser pròxims amb el territori, utilitzant proveïdors locals i, entre d’altres col·laborant amb iniciatives formatives de nivell comarcal
  • Sostenibilitat: intentem de tenir una empremta ecològica cada cop més petita a través de diferents iniciatives, per exemple, el 100% del nostre consum elèctric prové de fonts renovables certificades, amb acords amb els clients per reaprofitar material d’embalatge.

Pin It on Pinterest