Els nostres socis

SENSING TEX, S.L.

Activitats:

Mercats d’aplicació:

Avda. de Cerdanyola, 75
08172 Sant Cugat del Vallès

Tel.: 931 26 27 58
E-mail: info@sensingtex.com

Sensing Tex és una empresa amb seu a Barcelona especialitzada en el desenvolupament de tecnologia electrònica basada en sensors i plataformes de detecció per a sectors com l’esport, el benestar i la salut.
 
 
L’objectiu de l’empresa és democratitzar l’ús de l’electrònica, flexible i extensible, i la intel·ligència artificial, alliberant el potencial de l’Internet de les Coses (IoT) i millorant les capacitats de la tecnologia en totes les aplicacions.
 
 
Des de llits intel·ligents fins a roba, Sensing Tex desenvolupa tecnologia que permet a les persones comunicar-se i interactuar amb tots els objectes del seu entorn per a predir i prevenir.
 
 
Va ser fundada el 2010 i el 2012 va registrar les primeres patents per nous desenvolupaments en el camp de l’electrònica impresa i el mapatge de pressions.
 
 
El 2014 va ser triada com 1 de les 10 empreses més innovadores per la ciutat de Nova York en el marc del repte W2NYC. El 2015, l’empresa va rebre la marca de PIME innovadora pel Govern d’Espanya i la UE i en 2016 va ser seleccionada com 1 de les millors Plataformes de eHealth. Al 2021 va ser seleccionada com la millor empresa PIME menció honorífica en tota l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Pin It on Pinterest