Els nostres socis

SANQUETS, S.A.

Activitats:

Mercats d’aplicació:

C/ Major, 78-114
08759 Vallirana

Tel.: +34 93 683 07 45 / +34 93 683 10 44
E-mail: info@sanquets.com

Sanquets, S.A. és una empresa dedicada a la fabricació de monofilaments de polietilè, polipropilè, polièster, poliamida 6, poliamida 6,6, poliamida 6.12, Poliamida 12, PBT , TPE i ràfies polietilè i poliamida i ràfia biodegradable.

El seu negoci destaca pels següents punts forts:

1. Tracte pròxim: Un dels principals aspectes diferenciadors és l’enfocament a establir relacions sòlides amb els clients. Valoren la confiança i la comunicació oberta, la qual cosa els permet comprendre a fons les necessitats i expectatives de cada client.

2. Implicació directa: Involucrament directe en els projectes dels clients. A l’entendre completament les metes i desafiaments, poden brindar solucions personalitzades i adaptades als seus requeriments específics.

3. Innovació de productes: S’esforcen constantment per estar a l’avantguarda de la innovació de la indústria. L’equip de recerca i desenvolupament treballa incansablement per a desenvolupar nous productes i tecnologies que s’adaptin a les demandes canviants del mercat.

4. Comandes a mesura: Reconeixen que cada client és únic i té requisits particulars. Per tant, ofereixen l’opció de personalitzar comandes per a satisfer les necessitats específiques. L’objectiu és superar les expectatives dels clients en proporcionar solucions personalitzades i adaptades als requisits individuals.

5. Agilitat de lliurament: Són conscients de l’importancia del temps i la puntualitat en el lliurament pels clients. Es comprometen a complir amb els terminis acordats, garantint una experiència de compra sense problemes i un lliurament ràpid i eficient.

En resum, l’empresa destaca per brindar un tracte pròxim i una implicació directa amb els clients, així com per la seva capacitat d’innovació, personalització de comandes i agilitat en el lliurament.

Pin It on Pinterest