Els nostres socis

ROSICH Y PUIGDENGOLAS, S.A. 

Activitats:

Mercats d’aplicació:

C/ Salvador Espriu, 17-19
08908 L’Hospitalet de Llobregat

Tel.: +34 93 335 13 42
E-mail: info@rosich.com

Apliquem elastòmers sobre teixits de plana, teixits de punt o no teixits amb diferents tècniques. Elastòmers com cautxús i silicones: VMQ, CR, HypalonNBRVitonEPDM, cautxú natural o FVMQ, etc. per sectors industrials, com el de l’automoció, aviació, ferroviari o confecció industrial principalment, i també per sector de vestimenta tècnica laboral. També fem làmines (sense la base de teixit) pels mateixos sectors.

Els nostres clients fan tubs, membranes, juntes, cintes transportadores, aïllaments, davantals, roba protecció, sector agrícola, entre altres aplicacions.

Empresa fundada el 1957, amb molta experiència i coneixement del sector, tant en producte acabat com en primeres matèries. Molts anys de relacions amb proveïdors, fet que li permet capacitat de negociació i oferir preus competitius.

Les tècniques utilitzades en el procés productiu de Rosich són molt específiques i poc conegudes al sector.

La producció té alts requisits tècnics i controls específics.

Rosich és un dels principals subministradors a grans empreses del sector de connectors flexibles com tubs, mànegues, manxes, d’altres sectors com juntes compensadors, matalassos aïllants… amb teixits recoberts homologats de llarga història.

Pin It on Pinterest