Els nostres socis

HILATURAS ARNAU, S.L.

Activitats:

Mercats d’aplicació:

Germans Farguell, 90
E-08205 Sabadell

Tel.: +34 93 745 03 06
E-mail: info@hilaturasarnau.com

Hilaturas Arnau, fundada el 1947, és una de les marques més conegudes de tèxtils reciclats europeus, situada a només 20 km de Barcelona. Els nostres clients són marques europees de prestigi. Fabriquem filats reciclats de moda i tècnics, especialitzats en nínxols de mercat d’alt valor afegit.

#CIRCULARECONOMY #ZEROWASTE: Teixits i filats reciclats fets a Hilaturas Arnau a partir de WO, PET, PA, CO, PARA-ARAMID, META-ARAMID, PREOXPBI, MODACRÍLIC, UHMPWE i altres fibres reciclades.

Certificacions: UNE-ISO 9001/2015, IATF 16949/2016, PAS 2050, ÖKO-TEX 100, GRS.

Els nostres filats produïts amb fibres reciclades ignífugues, antitall i termoreguladores són molt apreciats pels fabricants de teixits tècnics industrials i de protecció. S’utilitzen en sectors com l’automoció, el ferroviari, el naval, la indústria del vidre, del ciment i en tots els llocs on hi hagi fricció o susceptibilitat descalfament o de generació de espurnes. Reciclem la para-aramida provinent de les armilles antibales, de les restes de teixits i filats, i ho barregem amb altres fibres flame retardant FR o amb meta-aramida o preox reciclats.

Pin It on Pinterest