Projectes

GALACTICA

GALACTICA – Smart Industrial innovation as enabler to drive new value chains for textiles and aerospace

Programa: H2020

Participació de l’AEI TÈXTILS: Coordinador. Consorci format per 10 membres: ATEVALNTTSAGCORALLIAPRODUTECHPole EMC2EBANCTA i Süderelbe AG.

Data inici: Setembre 2020

Data fi: Febrer 2023

Objectius:

GALACTICA pretén facilitar la creació de noves cadenes de valor industrials entorn a la indústria tèxtil i aeroespacial en base a la manufactura avançada. El projecte permetrà l’adopció de sistemes industrials intel·ligents i del Industrial Internet of Things com a vectors estratègics per a la innovació en les indústries tèxtil i aeroespacial.

El projecte obrirà dues convocatòries d’ajuts per a empreses, una al març del 2021 i una altra al gener del 2022, amb un pressupost global de 2,8M€.

Aquest ajuts per a PIMEs estan distribuïts en dues línies:

  • Pioneer Acceleration: dirigit a PIMEs per generar un producte mínim viable o prototip amb una subvenció màxima de 20.000€ per empresa.
  • Orbital Projects: dirigit a consorcis de PIMEs (mínim 2), enfocat a desenvolupar una demostració funcional amb una subvenció màxima de 100.000€ per projecte i 50.000€ per empresa.

Així mateix, el projecte GALACTICA oferirà suport en coaching i organitzarà esdeveniments per facilitar la generació de propostes.

Més informació:

https://galacticaproject.eu

 

The content of this website represents the views of the author only and is his/her sole responsibility; it cannot be considered to reflect the views of the European Commission and/or the European Innovation Council and SMEs Executive Agency (EISMEA) or any other body of the European Union. The European Commission and the agency do not accept any responsibility for use that may be made of the information it contains.

 

Pin It on Pinterest