Projectes

GALACTICA

GALACTICA – Smart Industrial innovation as enabler to drive new value chains for textiles and aerospace

Programa: H2020

Participació de l’AEI TÈXTILS: Coordinador. Consorci format per 10 membres: ATEVAL, NTT, SAG, CORALLIA, PRODUTECH, Pole EMC2, EBAN, CTA i Süderelbe AG.

Data inici: Setembre 2020

Data fi: Febrer 2023

Objectius:

GALACTICA pretén facilitar la creació de noves cadenes de valor industrials entorn a la indústria tèxtil i aeroespacial en base a la manufactura avançada. El projecte permetrà l’adopció de sistemes industrials intel·ligents i del Industrial Internet of Things com a vectors estratègics per a la innovació en les indústries tèxtil i aeroespacial.

El projecte obrirà dues convocatòries d’ajuts per a empreses, una al març del 2021 i una altra al gener del 2022, amb un pressupost global de 2,8M€.

Aquest ajuts per a PIMEs estan distribuïts en dues línies:

  • Pioneer Acceleration: dirigit a PIMEs per generar un producte mínim viable o prototip amb una subvenció màxima de 20.000€ per empresa.
  • Orbital Projects: dirigit a consorcis de PIMEs (mínim 2), enfocat a desenvolupar una demostració funcional amb una subvenció màxima de 100.000€ per projecte i 50.000€ per empresa.

Així mateix, el projecte GALACTICA oferirà suport en coaching i organitzarà esdeveniments per facilitar la generació de propostes.

Més informació:

https://galacticaproject.eu

Pin It on Pinterest