Els nostres socis

ANTEX

Activitats:

Mercats d’aplicació:

C/ Josep Hereu i Aulet, 8
E-17160 Anglès

Tel.: +34 972 43 83 00
E-mail: antex@antex.net

ANTEX és un grup tèxtil productor de fibres i filaments sintètics pels mercats tèxtils i d’automoció amb més de 50 anys d’experiència. Disposa de plantes industrials a Espanya, Polònia, Brasil i Mèxic.

Els principals processos industrials són filatura, texturat per falsa torsió i per aire, torçat, entrellaçat amb elastòmer, tintura, desenvolupament i producció de Masterbatch i reciclat de residus postindustrials i postconsum. Les matèries treballades són el polièster, la poliamida i el polipropilè.

Els principals mercats als quals van destinats els productes d’ANTEX són: moda, esport, decoració/contract, teixits tècnics i la indústria de l’automoció.

Certificacions: UNE-ISO 9001/2015, IATF 16949/2016, PAS 2050, ÖKO-TEX 100, GRS.

Antex és una empresa conscienciada ecològicament i compromesa a reduir el consum d’energia i la contaminació a través de la integració de processos sostenibles i tecnologies més respectuoses amb el medi ambient. Exemples:

  • Utilització de la tecnologia de fil tintat en massa en lloc del tradicional procés de tintura amb base aquosa.
  • Procés de reciclat de residus postindustrials i post-consum que permeten oferir un ampli ventall de productes reciclats evitant l’ús de polímer verge.
  • Optimitzar els processos de reciclatge dels residus tèxtils sintètics a partir del desenvolupament d’una família de fils que redueixen el cicle de biodegradació de més de 200 anys a menys de 5.

Pin It on Pinterest