Notícies

Presentem les nostres iniciatives en economia circular a la presentació del concurs “Recircula Challenge 2020”

11/02/2020

L’AEI Tèxtils va participar a la presentació del concurs “Recircula Challenge 2020” organitzat per la Universitat Politècnica de Catalunya el dia 10 de febrer.

El Recircula Challenge 2020 és un concurs de creativitat i innovació protagonitzat per equips d’estudiants per complementar el seu aprenentatge mitjançant casos pràctics relacionats amb l’economia circular. Cada equip ha de presentar un cas de mercat que estigui basat en tecnologia que redueixi la petjada ambiental i tingui un impacte social positiu. El concurs finalitza al juliol, data en què es faran les respectives demostracions i el lliurament de premis.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest