Notícies

Presentem les iniciatives d’economia circular del clúster al Circular Economy Hotspot Catalonia

18/11/2021

El 16 de novembre vàrem participar a la sessió Afterwork Fashion&Textile, celebrada al Campus Ciutadella de la UPF en el marc del Circular Economy Hotspot Catalonia.

Josep Casamada i Ariadna Detrell, Responsable de Projectes i Clúster Manager de l’AEI Tèxtils, respecivament, vàren presentar les iniciatives d’economia circular del clúster i les diverses actuacions dels seus membres enfocades a la transició verda.

El clúster fa 7 anys que promou la sostenibilitat al sector dels materials tèxtils avançats i dóna suport als seus membres per a ser més verds i competitius.

Hilaturas Arnau, membre de l’AEI Tèxtils, també va participar a la sessió, presentant la seva cartera de fils, teixits i productes finals sostenibles.

 

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest