Notícies

Presentem les iniciatives d’economia circular del clúster al Circular Economy Hotspot Catalonia

18/11/2021

El 16 de novembre vàrem participar a la sessió Afterwork Fashion&Textile, celebrada al Campus Ciutadella de la UPF en el marc del Circular Economy Hotspot Catalonia.

Josep Casamada i Ariadna Detrell, Responsable de Projectes i Clúster Manager de l’AEI Tèxtils, respecivament, vàren presentar les iniciatives d’economia circular del clúster i les diverses actuacions dels seus membres enfocades a la transició verda.

El clúster fa 7 anys que promou la sostenibilitat al sector dels materials tèxtils avançats i dóna suport als seus membres per a ser més verds i competitius.

Hilaturas Arnau, membre de l’AEI Tèxtils, també va participar a la sessió, presentant la seva cartera de fils, teixits i productes finals sostenibles.

 

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest