Notícies

Presentem GALACTICA al webinar de TEX4IM “Oportunitats per a les PIMEs”

19/03/2021

L’AEI Tèxtils va participar al webinar “Oportunitats per a les PIMEs”, el 16 de març.

Aquest webinar s’emmarcava dins el matchmaking organitzat per TEX4IM (10 a 17 de març), en paral·lel a la fira Modtissimo, que habitualment té lloc a Oporto i que aquest any s’ha celebrat en format virtual els dies 10 a 12 de març.

En Josep Casamada, Responsable de Projectes de l’AEI Tèxtils, va presentar el projecte GALACTICA, que el clúster lidera. GALACTICA té l’objectiu de donar suport a la creació de noves cadenes de valor industrial en els sectors tèxtil i aeronàutic/aeroespacial basades en fabricació avançada. El projecte va obrir, el mateix dia 16 de març, la seva primera convocatòria d’ajuts, amb un pressupost d’1,2 milions d’euros per donar suport a les PIMEs.

L’AEI Tèxtils, amb l’objectiu d’enfortir els vincles amb els seus socis internacionals, es va unir, a principis del 2020, a l’acord de consorci del projecte TEX4IM, una agrupació sectorial per a la inversió estratègica cap a l’especialització intel·ligent a Europa, liderada per NTT.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest