Notícies

Presentem GALACTICA al webinar de TEX4IM “Oportunitats per a les PIMEs”

19/03/2021

L’AEI Tèxtils va participar al webinar “Oportunitats per a les PIMEs”, el 16 de març.

Aquest webinar s’emmarcava dins el matchmaking organitzat per TEX4IM (10 a 17 de març), en paral·lel a la fira Modtissimo, que habitualment té lloc a Oporto i que aquest any s’ha celebrat en format virtual els dies 10 a 12 de març.

En Josep Casamada, Responsable de Projectes de l’AEI Tèxtils, va presentar el projecte GALACTICA, que el clúster lidera. GALACTICA té l’objectiu de donar suport a la creació de noves cadenes de valor industrial en els sectors tèxtil i aeronàutic/aeroespacial basades en fabricació avançada. El projecte va obrir, el mateix dia 16 de març, la seva primera convocatòria d’ajuts, amb un pressupost d’1,2 milions d’euros per donar suport a les PIMEs.

L’AEI Tèxtils, amb l’objectiu d’enfortir els vincles amb els seus socis internacionals, es va unir, a principis del 2020, a l’acord de consorci del projecte TEX4IM, una agrupació sectorial per a la inversió estratègica cap a l’especialització intel·ligent a Europa, liderada per NTT.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest