Notícies

Presentem els projectes d’economia circular del clúster

26/01/2021
logo_AEI

El 25 de gener, la clúster manager de l’AEI Tèxtils, Dra. Ariadna Detrell, va participar en una sessió formativa, en el marc del Projecte Singular impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Durant la sessió, que va durar una hora, es va realitzar una introducció als tèxtils d’ús tècnic i als clústers i a continuació es varen presentar com a casos pràctics, els diferents projectes del clúster en matèria d’economia circular i sostenibilitat, així com casos d’empreses associades.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest