Notícies

Participem al webinar “Intercluster collaboration to increase the competitiveness of the Europe’s textile ecosystem”

21/03/2021

L’AEI Tèxtils va participar, el 18 de març, al webinar “Intercluster collaboration to increase the competitiveness of the Europe’s textile ecosystem”.

Aquest webinar, s’emmarca en la sèrie de webinars organitzats periòdicament per la European Clusters Alliance des de l’inici de la pandèmia.  Aquesta entitat es un grup d’intercanvi obert format per clústers, associacions, institucions, universitats, empreses, grups d’interès en economia social i altres entitats, que compta amb estretes connexions de col·laboració amb la Comissió Europea.

L’objectiu dels webinars que organitza és trobar solucions als canvis que ha comportat aquest crisi, identificant cadenes de valor i de subministrament de la indústria europea que s’han vist alterades i proposant suggeriments per a la seva recuperació econòmica.

L’Ariadna Detrell, Clúster Manager de l’AEI Tèxtils, va compartir la presentació amb en Bruno Mougin, responsable de projectes del clúster francès TECHTERA. Els dos clústers varen iniciar la seva col·laboració l’any 2011.

Durant la presentació conjunta, es varen introduir breument les dues organitzacions i es va presentar EU-TEXTILE2030, com una eina efectiva de col·laboració a llarg termini entre clústers europeus de materials tèxtils avançats.

EU-TEXTILE2030 es va constituir al novembre de 2019 com a Agrupació Europea d’Interès Econòmic amb seu a Brussel·les. L’AEI Tèxtils n’ocupa la Secretaria.

La gravació del webinar està disponible aquí.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest