Notícies

Participem a la jornada”Estratègies de circularitat del tèxtil a Catalunya”

09/03/2020

El dia 5 de març, en el marc de la jornada “Estratègies de circularitat del tèxtil a Catalunya”, organitzada per l’Agència de Residus de Catalunya, varem presentar les nostres bones pràctiques d’economia circular al sector del tèxtil.

La nostra Project Manager, Núria Campmany, va exposar dos dels projectes liderats pel clúster, cofinançats pel programa Foment de l’economia circular de l’Agència de Residus de Catalunya: PACTEX i ECODISTEX. En el darrer, hi han participat directament 3 socis del clúster: Hidrocolor, E.Cima i Hilados Egarfil.

També hi va presentar el seu cas d’èxit el membre del clúster Hilaturas Arnau.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest