Notícies

Participem a la sesió C2C del projecte SAFE SMART FOOD

14/09/2020

El 8 de setembre, el consorci europeu coordinat pel Packaging Cluster, el projecte Safe Smart Food, dins del COSME European Cluster Excellence Programme, va reunir diferents professionals experts en la gestió de projectes per a la transferència de coneixement entre entitats en clau clúster. Es van poder compartir experiències, oportunitats, consells i bones pràctiques per a la consecució de l’excel·lència en la gestió i direcció de les entitats participants.

Josep Casamada, Project Manager de l’AEI Tèxtils, va participar en la sessió, explicant com des del clúster s’han presentat diverses propostes al programa COSME, el qual compta amb un pressupost de 2.3 bilions d’euros en suport a PIMES i emprenedors.

Tot i que els projectes en marxa es troben paralitzats a causa de la pandèmia, va destacar els beneficis de realitzar missions internacionals i intercanvis estratègics, on es potenciïn les relacions i es generin consorcis duradors, una cultura d’internacionalització.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

El 29 de gener, el clúster va rebre la visita d’una monitora d’IDOM-ELMENEEIG.

Reunió del projecte ADDTEX

Reunió del projecte ADDTEX

L’equip del clúster es va desplaçar a Atenes, els dies 29 a 31 de gener, per participar a la reunió del projecte ADDTEX.

Reunió del projecte HACKTEX

Reunió del projecte HACKTEX

Els dies 7 i 8 de febrer, el clúster va participar a una reunió de seguiment del projecte HACKTEX.

Pin It on Pinterest