Notícies

Oberta la primera convocatòria del projecte GALACTICA amb 1,2M € per donar suport a noves cadenes de valor de PIMEs europees innovadores

16/03/2021

El projecte GALACTICA, liderat per l’AEI Tèxtils, obre avui la seva primera convocatòria d’ajuts, amb un pressupost d’1,2 milions d’euros per donar suport a les PIMEs.

La convocatòria està dirigida a PIMEs i start-ups europees que desenvolupin solucions innovadores que puguin formar part de cadenes de valor intersectorials i transfrontereres a través de dues línies de finançament a fons perdut: Pioneer Acceleration i Orbital Projects.

Els projectes Pioneer Acceleration obtindran finançament per explorar la viabilitat de noves cadenes de valor intersectorials, centrant-se en el desenvolupament d’un Producte Mínim Viable com a mecanisme per provar i validar el concepte d’innovació tecnològica, connectant dos o més sectors (aeronàutic / aeroespacial, tèxtil i fabricació avançada).

Els projectes seleccionats rebran subvencions de fins a 20.000 euros.

Les PIMEs o start-ups interessades a presentar una proposta poden inscriure’s de manera individual o en consorci.

Els Orbital Projects són el principal mecanisme de GALACTICA per donar suport  a desenvolupaments tècnics innovadors i integrar-los en noves cadenes de valor. Es finançarà el desenvolupament de prototips funcionals i la seva avaluació de mercat mitjançant la integració d’innovacions no tecnològiques com les metodologies agile o lean start-up, amb l’objectiu d’accelerar la seva incorporació al mercat.

GALACTICA seleccionarà vuit projectes que rebran un ajut a fons perdut de fins a 100.000 € per consorci, amb un màxim de 58.000 € per PIME. Els consorcis han d’estar formats com a mínim per dues PIMEs de dos sectors diferents per a ser elegibles.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 19 de maig de 2021 a les 17h.

Les bases de la convocatòria, així com la informació detallada, estan disponibles a https://galacticaproject.eu/

Presentació de sol·licituds: https://calls.galacticaproject.eu/

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió d’ADDTEX

Reunió d’ADDTEX

Els dies 3 i 4 de juliol, l’equip del clúster va ser a Prato, participant a una reunió de seguiment del projecte ADDTEX.

ADDTEX Innovation Bootcamp

ADDTEX Innovation Bootcamp

Del 2 al 5 de juliol, 25 estudiants de diferents països europeus es varen reunir a Prato per participar a l’ADDTEX Innovation Bootcamp.

Pin It on Pinterest