Notícies

L’AEI Tèxtils participa en una exitosa missió exploratòria a Califòrnia juntament amb els seus socis europeus

23/02/2023
Expedición de admantex en estados unidos con la presencia de aei textils

L’AEI Tèxtils va participar a una missió a Califòrnia del 6 al 10 de febrer, juntament amb els seus socis europeus del projecte ADMANTEX2i, que coordina.

A la missió varen participar-hi un total de 16 empreses europees dels sectors tèxtil i manufactura avançada, dues d’elles catalanes, membres del clúster: FINSA i C.P. Aluart i sis representants dels clústers que formen part del consorci del projecte.

La missió va tenir llos a les àrees de San Francisco i Los Angeles amb l’objectiu d’explorar l’ecosistema innovador de la zona.

El primer dia, la delegació d’ADMANTEX2i va visitar les empreses Balanced Body, un dels principals fabricants d’equipament de pilates d’Estats Units i Tri Tool Technologies, empresa líder en el disseny d’eines per a maquinària d’elevades prestacions. El dia va finalitzar amb una trobada a les instal·lacions de l’associació californiana de fabricants i tecnologia (CMTA).

El segon dia va començar amb una sessió de netwoking, per promoure les interaccions entre els membres de la delegació, va seguir amb una visita a l’empresa Autodesk, líder en la fabricació de software CAD, i va finalitzar amb una visita a Circuit Launch, una incubadora i espai de co-working per a start-ups en l’àmbit de la IOT, realitat virtual, etc.

El dia següent, la delegació es va desplaçar a Silicon Valley, per a visitar els instituts de recerca SRI International i Palo Alto Research Center.

El quart dia, les visites van tenir lloc a Los Angeles, al California Market Center, un centre majorista de moda amb espais per esdeveniments i oficines per marques de moda, dissenyadors i artistes, i a l’empresa Los Angeles Apparel, líder americà en la fabricació de peces de roba.

El darrer dia, es va dur a terme una visita a les instal·lacions de la NASA Jet Propulsory Laboratory.

L’AEI Tèxtils i els seus membres qualifiquen la missió com a exitosa, ja que ha permès a les empreses participants conèixer de primera mà l’ecosistema d’innovació de Califòrnia.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Presentació de LIFE-CIRTECHTEX

Presentació de LIFE-CIRTECHTEX

El projecte LIFE-CIRTECHTEX es presenta com un cas d’èxit en les jornades sobre economia circular al sector tèxtil.

Pin It on Pinterest