Notícies

La UPC selecciona les mascaretes d’ARPE per a personal i estudiants

01/07/2020

Amb motiu de la pandèmia del COVID-19 i les instruccions de les autoritats sanitàries sobre la obligatorietat de l’ús de mascaretes, Gerència de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) va encarregar a INTEXTER (membre de l’AEI Tèxtils) fer un estudi per triar la mascareta existent al mercat més adequada per atendre les necessitats del personal i estudiantat de la universitat.

Es varen estudiar 14 tipus de mascaretes que hi ha actualment al mercat de mascaretes higièniques reutilitzables i que compleixen l’Especificació UNE 0065-2020.

El model seleccionat per a ser utilitzat a la UPC és el SKUT de l’empresa ARPE (membre de l’AEI Tèxtils). Es tracta d’una mascareta de teixit de punt circular fabricat amb fil reciclat d’ampolles PET post consum i utilitzant energia 100% renovable.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest