Notícies

La Comissió Europea visita el projecte LIFE-FLAREX

25/02/2020

El 24 de febrer, la Comissió Europea va visitar el projecte LIFE-FLAREX en la seva última reunió de seguiment, junt amb l’equip d’IDOM-NEEMO. L’AEI Tèxtils, com a coordinador del projecte, va rebre al Sr. Manuel Montero, assessor de projectes a EASME – L’Agència Executiva per a les Petites i Mitjanes Empreses i la Sra. Mariona Salvatella d’IDOM-NEEMO, l’equip de supervisió subcontractat per la Comissió Europea.

La jornada es va iniciar amb una reunió i visita a les instal·lacions industrials d’E.CIMA, una de les dues empreses catalanes que han participat a les proves de demostració industrial del projecte al principis d’aquest any. L’altra empresa catalana participant, també membre de l’AEI Tèxtils, és BONDITEX.

La reunió va continuar a les instal·lacions del Centre Tecnològic LEITAT a Terrassa, on varen participar-hi tots els membres del consorci, que varen presentar als representatns de la Comissió les diverses activitats dutes a terme en el marc del projecte.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest