Notícies

La Comissió Europea visita el projecte LIFE-FLAREX

25/02/2020

El 24 de febrer, la Comissió Europea va visitar el projecte LIFE-FLAREX en la seva última reunió de seguiment, junt amb l’equip d’IDOM-NEEMO. L’AEI Tèxtils, com a coordinador del projecte, va rebre al Sr. Manuel Montero, assessor de projectes a EASME – L’Agència Executiva per a les Petites i Mitjanes Empreses i la Sra. Mariona Salvatella d’IDOM-NEEMO, l’equip de supervisió subcontractat per la Comissió Europea.

La jornada es va iniciar amb una reunió i visita a les instal·lacions industrials d’E.CIMA, una de les dues empreses catalanes que han participat a les proves de demostració industrial del projecte al principis d’aquest any. L’altra empresa catalana participant, també membre de l’AEI Tèxtils, és BONDITEX.

La reunió va continuar a les instal·lacions del Centre Tecnològic LEITAT a Terrassa, on varen participar-hi tots els membres del consorci, que varen presentar als representatns de la Comissió les diverses activitats dutes a terme en el marc del projecte.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest