Notícies

La Comissió Europea visita el projecte LIFE-FLAREX

25/02/2020

El 24 de febrer, la Comissió Europea va visitar el projecte LIFE-FLAREX en la seva última reunió de seguiment, junt amb l’equip d’IDOM-NEEMO. L’AEI Tèxtils, com a coordinador del projecte, va rebre al Sr. Manuel Montero, assessor de projectes a EASME – L’Agència Executiva per a les Petites i Mitjanes Empreses i la Sra. Mariona Salvatella d’IDOM-NEEMO, l’equip de supervisió subcontractat per la Comissió Europea.

La jornada es va iniciar amb una reunió i visita a les instal·lacions industrials d’E.CIMA, una de les dues empreses catalanes que han participat a les proves de demostració industrial del projecte al principis d’aquest any. L’altra empresa catalana participant, també membre de l’AEI Tèxtils, és BONDITEX.

La reunió va continuar a les instal·lacions del Centre Tecnològic LEITAT a Terrassa, on varen participar-hi tots els membres del consorci, que varen presentar als representatns de la Comissió les diverses activitats dutes a terme en el marc del projecte.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

El 29 de gener, el clúster va rebre la visita d’una monitora d’IDOM-ELMENEEIG.

Reunió del projecte ADDTEX

Reunió del projecte ADDTEX

L’equip del clúster es va desplaçar a Atenes, els dies 29 a 31 de gener, per participar a la reunió del projecte ADDTEX.

Reunió del projecte HACKTEX

Reunió del projecte HACKTEX

Els dies 7 i 8 de febrer, el clúster va participar a una reunió de seguiment del projecte HACKTEX.

Pin It on Pinterest