Notícies

Iniciem la Ruta cap a la transformació digital i la transició verda

15/06/2021

La transformació digital i la transició verda són un viatge complex i aclaparador, però necessari per mantenir-se al capdavant de la competitivitat i impulsar les futures innovacions.

En general, les PIMEs del sector dels materials tèxtils avançats no disposen de recursos ni dels coneixements requerits per fer el camí de manera individual.

Per a facilitar aquest procés, l’AEI Tèxtils convida a les empreses del sector a unir-se a la Ruta, fent el viatge en col·laboració amb altres empreses, mitjançant la co-creació per avançar en els seus plans de transició.

Unint-se a la Ruta, les empreses rebran formació i suport, compartiran experiències amb altres empreses i podran participar en visites a instal·lacions de demostració o pilots d’última generació.

La co-creació i el networking són dos dels pilars de l’AEI Tèxtils per enfortir el sector i facilitar aquest procés de transició.

Per tant, junt amb les empreses participants, el clúster co-crearà activament les activitats de la Ruta per centrar-la als interessos concrets de cada una, posant l’empresa al capdavant per iniciar i dirigir el seu propi procés de transició.

Sis empreses membres del clúster ja varen participar en el disseny de la Ruta i estan a punt per a començar a treballar conjuntament amb altres empreses per impulsar la transició dual.

Què rebran les empreses que participin a la Ruta?

Adquiriran els coneixements i les eines necessàries per implementar la transformació digital i la transició verda; disposaran d’assessorament; identificaran bones pràctiques i idees a implementar; compartiran experiències; trobaran proveïdors de tecnologia “testejats” per altres membres del clúster.

La participació a aquest nou servei de l’AEI Tèxtils és oberta a totes les empreses del sector dels materials tèxtils avançats de Catalunya.

Per a més informació

Registre (places limitades)

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Presentació de LIFE-CIRTECHTEX

Presentació de LIFE-CIRTECHTEX

El projecte LIFE-CIRTECHTEX es presenta com un cas d’èxit en les jornades sobre economia circular al sector tèxtil.

Pin It on Pinterest