Notícies

GALACTICA va organitzar una jornada informativa i un matchmaking per a la segona convocatòria de propostes

22/02/2022

El projecte GALACTICA,  coordinat per l’AEI Tèxtils, va presentar la seva 2ª convocatòria de propostes durant una jornada informativa i de matchmaking a Brussel·les el dia 10 de febrer. Aquesta segona convocatòria compta amb més d’1,6M€ en finançament per donar suport a la innovació intersectorial entre les indústries tèxtil, aeronàutica/aeroespacial i fabricació avançada.

L’esdeveniment va comptar amb més de 40 participants que es van desplaçar a Brussel·les des de diferents països europeus.

Durant la primera part de la jornada, Josep Casamada, responsable de projectes de l’AEI Tèxtils i coordinador de GALACTICA,  va presentar les ambicions clau del projecte i els principals mecanismes de suport disponibles, tant financers com no financers. A continuació, Jona Helmert, Project Manager a Süderelbe AG, va presentar els estudis de mercat sectorials que es van dur a terme anteriorment en el marc del projecte, i que són la base de la convocatòria per abordar les diferents necessitats identificades. Per últim, Silvia de los Santos (CTA) i Stellina Patelida (CORALLIA) van presentar els detalls de la convocatòria, els requisits d’elegibilitat i el procés per aplicar-hi.

La jornada informativa va finalitzar amb tres testimonis beneficiaris de la primera convocatòria: Titania (projecte Orbital), Vienna Textile Lab (projecte Pioneer Acceleration) i Astradyne (projecte piooner Acceleration i l’equip d’estudiants guanyador de la primera Hackathon).

Després de la sessió informativa, els participants van celebrar reunions B2B a través de la plataforma de la comunitat GALACTICA. Els participants van ser molt actius gràcies a l’espai de networking facilitat per a les reunions bilaterals. En total, es van celebrar més de 80 reunions B2B entre els participants per buscar potencials sinergies per projectes conjunts.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest