Notícies

GALACTICA va organitzar una jornada informativa i un matchmaking per a la segona convocatòria de propostes

22/02/2022

El projecte GALACTICA,  coordinat per l’AEI Tèxtils, va presentar la seva 2ª convocatòria de propostes durant una jornada informativa i de matchmaking a Brussel·les el dia 10 de febrer. Aquesta segona convocatòria compta amb més d’1,6M€ en finançament per donar suport a la innovació intersectorial entre les indústries tèxtil, aeronàutica/aeroespacial i fabricació avançada.

L’esdeveniment va comptar amb més de 40 participants que es van desplaçar a Brussel·les des de diferents països europeus.

Durant la primera part de la jornada, Josep Casamada, responsable de projectes de l’AEI Tèxtils i coordinador de GALACTICA,  va presentar les ambicions clau del projecte i els principals mecanismes de suport disponibles, tant financers com no financers. A continuació, Jona Helmert, Project Manager a Süderelbe AG, va presentar els estudis de mercat sectorials que es van dur a terme anteriorment en el marc del projecte, i que són la base de la convocatòria per abordar les diferents necessitats identificades. Per últim, Silvia de los Santos (CTA) i Stellina Patelida (CORALLIA) van presentar els detalls de la convocatòria, els requisits d’elegibilitat i el procés per aplicar-hi.

La jornada informativa va finalitzar amb tres testimonis beneficiaris de la primera convocatòria: Titania (projecte Orbital), Vienna Textile Lab (projecte Pioneer Acceleration) i Astradyne (projecte piooner Acceleration i l’equip d’estudiants guanyador de la primera Hackathon).

Després de la sessió informativa, els participants van celebrar reunions B2B a través de la plataforma de la comunitat GALACTICA. Els participants van ser molt actius gràcies a l’espai de networking facilitat per a les reunions bilaterals. En total, es van celebrar més de 80 reunions B2B entre els participants per buscar potencials sinergies per projectes conjunts.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Pin It on Pinterest