Notícies

GALACTICA ha organitzat un coaching grupal amb els seus beneficiaris a Porto

29/06/2022

El Projecte GALACTICA, coordinat per l’AEI Tèxtils, el Clúster Català de Materials Tèxtils Avançats, ha organitzat la primera sessió presencial de coaching grupal a Porto amb els beneficiaris de les seves dues convocatòries.

Més de 25 persones han participat en aquest esdeveniment, entre elles en  Salvador Aymerich, gerent de  CINPASA, membre del clúster, a qui recentment li fou concedit un Projecte Orbital per desenvolupar cintes intel·ligents per aplicacions aeroespacials.

L’esdeveniment el va obrir en Miguel Vaz, Project Manager de l’AEI Tèxtils, entitat coordinadora de GALACTICA, que va presentar les aspiracions clau del projecte i els principals mecanismes de suport disponibles, tant financers como no financers.

Posteriorment, es varen organitzar una sèrie de tallers interactius amb la finalitat de promoure el networking entre els participants, trobar sinèrgies entre els diferents projectes finançats i planificar l’escalat de solucions. El segon dia, els participants varen tenir l’oportunitat de presentar els seus projectes a inversors per millorar les seves habilitats comercials i rebre consells de com incrementar l’èxit en el llançament al mercat dels seus projectes innovadors.

En total, GALACTICA ha concedit més de 2.9M€ de suport financer directe a PIMEs de tota Europa pel desenvolupament de projectes innovadors que combinen els sectors tèxtil, aeronàutic/aeroespacial i manufactura avançada. L’AEI Tèxtils valora positivament la implicació dels membres del clúster en les diferents activitats de GALACTICA i el seu èxit en les dues convocatòries amb ajuts acumulats concedits superiors a 300k€.

GALACTICA és un projecte estratègic de l’AEI Tèxtils per promoure la innovació tecnològica i els nous models de negoci com a motor de creixement i competitivitat de les PIMEs del sector, així com la cooperació entre els socis i amb altres sistemes innovadors com l’aeroespacial i la fabricació avançada.  El seu enfocament intersectorial permet que es generin oportunitats de negoci i la innovació intersectorial, promovent la cooperació transversal per desenvolupar noves aplicacions i mercats.

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Pin It on Pinterest