Notícies

Signem un acord amb TEX4IM

05/02/2020

L’AEI Tèxtils s’ha unit a l’acord de consorci del projecte TEX4IM, una agrupació sectorial per a la inversió estratègica cap a l’especialització intel·ligent a Europa. L’objectiu d’aquest acord és garantir la sostenibilitat del consorci TEX4IM a llarg termini.

Aquest acord facilitarà la coordinació i el suport a les empreses europees del sector de materials tèxtils avançats enfortint la col·laboració dels clústers a Europa. És un gran avanç per reforçar l’agenda europea en innovació tèxtil i competitivitat.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest