Notícies

El congrés de fibres de Dornbirn celebra el seu 60è aniversari amb 96 ponències impartides per la indústria, universitats i instituts d’investigació

07/09/2021

Durant 60 anys, l’interès de la indústria de les fibres per l’intercanvi internacional sobre innovacions orientades al futur i la seva implementació, s’ha mantingut intacte. Els especialistes productors de fibres i fils, la industria tèxtil i el món acadèmic recolzen el congrés de fibres de Dornbirn (Dornbirn-GFC) amb les seves presentacions tècniques i científiques.

L’AEI Tèxtils forma part del seu comitè i ha estat present en les darreres 12 edicions del congrés.

Enguany, el congrés celebra el seu 60è aniversari amb una de les plataformes online més interactives i modernes: ENRA, que ofereix excel·lents eines de networking i genera una experiència virtual en viu.

Durant els dies 15 a 17 de setembre, els assistents tindran la possibilitat d’escollir entre noranta-sis ponències, en dues sales de conferències virtuals.

“Veure i ser vist” és el lema per als visitants de la sala de reunions “wonder.me”. Amb un clic, els participants al congrés podran establir una conversa. Igual que a l’espai físic, a Dornbirn, el networking i l’intercanvi d’informació és un dels punts destacats del congrés.

La sessió inaugural comptarà amb conferències plenàries, per part de Robert van de Kerhof de Lenzing AG, així com d’Uday Gil, d’Indorama. “Un toc d’atenció” per protegir el nostre planeta és el títol de la conferència de Martin Bethke, de WWF. També el panell de CEOs tindrà lloc el dia de l’apertura. Després de les conferències de Markus Mannström de Stora Enso, Eric le Lay Huhtamaki i Georg Stausberg d’Oerlikon, Tobias Erikson d’EFESO moderarà el panell de CEOs.

Per primera vegada en els seus 60 anys d’història, el Dornbirn-GFC adopta una innovació intersectorial amb el lema “La indústria de l’embalatge es troba amb la indústria de les fibres”. La indústria de l’embalatge treballarà juntament amb la indústria de les fibres per afrontar reptes per a un futur entorn sostenible.

En moltes ocasions, ambdues indústries comparteixen la matèria prima, tecnologies de producció o aplicacions i, per tant, s’enfronten als mateixos reptes pel que fa a sostenibilitat i economia circular.

La “Sessió d’immersió profunda” en cooperació amb EDANA/Index i el Dornbirn GFC, oferirà quatre conferències d’experts que completaran el programa de divendres. Els resultats i les oportunitats  per a la reutilització i el reciclatge de fibres provinents de teles no teixides es presentaran i es discutiran en una taula rodona presidida per Pierre Wiertz, d’EDANA.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió d’ADDTEX

Reunió d’ADDTEX

Els dies 3 i 4 de juliol, l’equip del clúster va ser a Prato, participant a una reunió de seguiment del projecte ADDTEX.

ADDTEX Innovation Bootcamp

ADDTEX Innovation Bootcamp

Del 2 al 5 de juliol, 25 estudiants de diferents països europeus es varen reunir a Prato per participar a l’ADDTEX Innovation Bootcamp.

Pin It on Pinterest