Notícies

El clúster creix

13/05/2022

En els darrers dos mesos, el clúster ha incorporat 3 nous socis:

  • L’empresa Medicare System, fabricant de productes tèxtils per al sector sanitari. Dissenyen, fabriquen i comercialitzen dispositius tècnics de protecció per a hospitals, geriàtrics i serveis a la dependència.
  • L’empresa TANATEX Chemicals Ibérica, S.L.U., un dels productors capdavanters mundials de productes químics per a la industria tèxtil, que ofereix solucions d’alt rendiment per al pre-tractament, en tintura, estampació i recobriments.
  • Eurecat, centre tecnològic que ofereix coneixement, tecnologies i materials innovadors per a empreses tèxtils intel·ligents, eficients i sostenibles.
Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest