Notícies

Dos membres del clúster participen a la missió de GALACTICA a Nantes per conèixer l’ecosistema francès de manufactura avançada

18/11/2021

Una missió de PIMEs europees, entre les quals dos socis de l’AEI Tèxtils, varen visitar Nantes els dies 15 i 16 de novembre per a conèixer de prop l’ecosistema francès de manufactura avançada i d’Indústria 4.0 en el marc del projecte europeu GALACTICA, que té com a objectiu fomentar la innovació entre els sectors aeroespacial/aeronàutic, tèxtil i fabricació avançada.

EMC2 (Pôle Européen des Technologies de Fabrication), soci del projecte GALACTICA, va coordinar la missió, que s’emmarca en una sèrie de 8 expedicions planificades pel projecte a València, Sevilla i Barcelona/Terrassa (Espanya), Atenes (Grècia), Prato (Itàlia), Nantes (França), Porto (Portugal) i Hamburg (Alemanya).

Les PIMEs participants han visitat Daher, l’IRT Jules Verne (centre tecnològic de manufactura avançada), el Tecnocentre d’Airbus i CETIM (Centre Tècnic per la Indústria Mecànica).  A més, han conegut empreses de tecnologia avançada d’Indústria 4.0 i han participat en un workshop intersectorial.

CINPASA i TEXFIRE són els membres del clúster que han participat a l’expedició, que valoren molt positivament, ja que els ha permès conèixer noves tecnologies de potencial aplicació al sector tèxtil.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest